Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012


Τότσικας: «δεν θα παντρευτώ για να δώσω λεφτά στην εκκλησία»
«Εδώ δεν βγαίνουμε να φάμε και θα πάμε να κάνουμε γάμους; Μην τρελαθούμε!», λέει ο Αποστόλης Τότσικας και ξεκαθαρίζει πως ντυμένο γαμπρό δύσκολα θα τον δούμε! Παράλληλα, ο ηθοποιός μιλά για την οικονομική κρίση και την κατάσταση στην υποκριτική, ενώ αποκαλύπτει πως με συναδέλφους του είναι στον «πάγο».
Σε συνέντευξή του στο «Εγώ Weekly», ο Αποστόλης ξεκαθαρίζει πως με την Ρούλα Ρέβη θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μόνο για να κατοχυρωθεί ένα παιδί: «δεν θα παντρευτώ για να δώσω λεφτά, ειδικά στην εκκλησία», τονίζει και προσθέτει πως η περίοδος που… ξεσάλωνε με one night stands έχει περάσει προ πολλού μιας και έχει βρει το άλλο του μισό.

«Αν με ρωτούσατε ένα χρόνο πριν, θα σας έλεγα πως γίνονται φιλίες στον χώρο μας. Τώρα είμαι στον “πάγο” με πολύ κόσμο», παραδέχεται ο ηθοποιός και δεν διστάζει να χαρακτηρίσει τον χώρο του… διεφθαρμένο! «Χρόνια τώρα έχει διαφθαρεί ο χώρος. Το χειρότερο και πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι έχει κορεστεί», λέει και αναφέρει ως παράδειγμα τα σχόλια που ακούστηκαν όταν ο ίδιος πήρε μέρος στην παράσταση του Στάιν στην Επίδαυρο, αποδίδοντάς στα στη ζήλια: «ρε παιδιά, δεν πειράζει, αφήστε και κανέναν άλλο να πάει στην Επίδαυρο! Κάθε χρόνο εσείς εκεί είστε. Αφήστε μια χρονιά να το ζήσει και κάποιος άλλος… Όταν βγάζεις ζήλια για ένα τέτοιο πράγμα, από τη στιγμή που είσαι τόσα χρόνια εκεί μέσα, σημαίνει ότι είσαι κομπλεξικός και άπληστος».
Αν και φέτος συμμετέχει και στο θέατρο και στην τηλεόραση, ο Αποστόλης ξεκαθαρίζει πως «το αν συμμετέχεις σε μια δουλειά δεν έχει να κάνει καθόλου με τους καιρούς. Οι ηθοποιοί είναι από τα λίγα επαγγέλματα που θα επιβιώσουν. Είναι η ιδιοσυγκρασία τους τέτοια. Σε εμάς, η κρίση ήρθε πιο αργά. Έχουμε συνηθίσει να ρισκάρουμε στο επάγγελμα μας. Όμως, δεν μπορώ να αισθανθώ τυχερός όταν δεν έχω λύσει το οικονομικό κομμάτι».

«Χρήματα έχω βγάλει και δεν έχω βγάλει. Δεν είμαι χομπίστας ηθοποιός. Είμαι επαγγελματίας και έρχεται η στιγμή που θέλεις να ισορροπήσεις το καλλιτεχνικό με το οικονομικό κομμάτι, αλλά είναι ένας πολύ μεγάλος αγώνας. Τα λεφτά που φαγώθηκαν φαγώθηκαν από άλλους, πολύ πιο παλιά. Τώρα δεν υπάρχουν λεφτά για εμάς. Τώρα πιο μένουν όσοι έχουν πάθος με την τέχνη τους», συνεχίζει και τονίζει πως η κατάσταση αυτή ελπίζει να γίνει η αιτία να μειωθεί το «μπάτε σκύλοι αλέστε» στο επάγγελμα του ηθοποιού. 
«Σε αυτό έφτιαξε κάποιος υπουργός Πολιτισμού, που δεν κατοχύρωσε την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Παλιότερα υπήρχε και την κατάργησε.Συμφωνώ με τον... αχταρμά, αρκεί να είναι ωραίος- δηλαδή να μπλέκονται άνθρωποι και ιδέες μεταξύ τους. Δεν συμφωνώ, όμως, να μην υπάρχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος», προσθέτει.

Παρά τα δύσκολα στα οικονομικά, πάντως, ο Αποστόλης δεν θα γύριζε στο πατρικό του, όπως συμβαίνει στο «Πίσω στο Σπίτι» στο οποίο παίζει: «θα πάλευα όσο περισσότερο μπορούσα ώστε να μην γίνει. Δεν είναι ωραίο να επιστρέφει στο πατρικό του ένας… μαντράχαλος 28 ετών».

Ξεκαθαρίζοντας πως δεν βασίζει την αυτοπεποίθησή του στην εξωτερική του εμφάνιση, ο ηθοποιός δεν κρύβει ότι κάποιοι τον βλέπουν ανταγωνιστικά αν και δεν καταλαβαίνει τον λόγο και παραδέχεται πως, αν γινόταν, θα ήθελε να έχει λίγο περισσότερο μυαλό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου